Cursos disponibles

En el primer nivell es rep la sintonització del primer nivell, que connecta a la persona amb l’energia universal, per tal de canalitzar-la a través de les mans. Aquesta sintonització produeix una purificació física i una sanació emocional. El primer nivell obre els canals de l’energia i treballa amb el cos físic. L’iniciat pot transmetre aquesta energia a ell mateix o a les persones més properes, treballant sempre a nivell físic. Així, la iniciació és un procés de purificació i sintonització de l’energia individual amb l’energia de l’Univers que fa possible l’equilibri i l’harmonia dels xacres. Quan ens iniciem a Reiki, obrim aquest canal energètic i ja no es pot tornar a tancar.

En el segon nivell s’aprenen a utilitzar els tres símbols principals: el Chokurei, que actua a nivell físic, el Seiheki, que actua a nivell mental i emocional, i el Honshazeshonen, que actua a nivell existencial i espiritual, i a més serveix per a la transmissió d’energia a distància. Amb la sintonització del segon nivell, s’insereixen aquests tres símbols a l’aura de la persona, sanant-la en profunditat i augmentant la rapidesa i la potència de la transmissió d’energia Reiki. En aquest segon nivell l’alumne amplia el seu canal energètic augmentant la seva vibració i actuant així en una dimensió més profunda i més àmplia. Amb el segon nivell podem arribar, a part del nivell físic, a un nivell mental i emocional. També permet fer treballs de Reiki a distància.  

En el tercer nivell s’aprèn el Daikomyo o símbol del mestre, que actua a nivell d’ànima i reforça l’acció dels altres tres símbols. Amb la sintonització del tercer nivell s’insereix el símbol del Daikomyo a l’aura de la persona, augmentant així la seva connexió amb l’energia universal i amb el món espiritual. La sanació es produeix a nivell d’ànima. En el tercer nivell el volum d’energia que rep l’iniciat és molt potent i en aquest nivell es permet treballar a nivell espiritual o d’ànima. 

En la mestria es fa un repàs de tots els nivells i s’ensenya a ser formador de Reiki. Un aprèn a fer les sintonitzacions corresponents a cada nivell i a utilitzar el símbol del Raku, necessari en les sintonitzacions que es fan als alumnes al llarg del seu camí de formació de Reiki. Amb la mestria s’adquireix el compromís de difondre el Reiki i s’amplifica encara més la capacitat de transmetre energia universal. El Mestre Reiki és l’únic que pot iniciar.